Nyheter

Solo kontinentalsäng levereras som ett komplett sängpaket med gavel, ben…
8 395 SEK
Regal Lux är valet för dig som vill ha det…
25 980 SEK13 990 SEK
Festival är en soffa som går att få i…
11 595 SEK
Sky är en soffa som erbjuder både skön sittkomfort samt…
5 495 SEK
Sky är en fåtölj som erbjuder både skön sittkomfort samt…
3 395 SEK
Ge bort vårt presentkit till någon du bryr dig eller…
349 SEK
Skapa en lyxig & mysig känsla i hemmet med hjälp…
229 SEK
Vår barstol Paris i grått sammet är den perfekta barstolen…
3 495 SEK
Mått: 110x110x74 Finns i färgerna: Concrete HPL Oak HPL Black Fenix HPL
7 195 SEK
Mått: 110x41x32cm Finns i färgerna: Black Fenix White Marble
3 995 SEK
Mått: 110x40x32cm Finns i färgen: Oak
3 495 SEK
Mått: 110x55x40cm Finns i färgen: Black Glass White Glass
3 495 SEK
Plaza är en bekväm och retromodern matgrupp med smakfulla färger…
5 995 SEK4 995 SEK
Galant är en nykomling i vårt sortiment. Galant kontinentalsäng uppfyller…
16 495 SEK7 995 SEK
Avenue är en generös u-soffa med schäslong och öppet avslut…
14 495 SEK
New York är två stilrena soffbord med industriella förtecken. Med…
3 395 SEK

Möbler online - Traditionella & moderna

På Erdal of Sweden finner du ett enormt stort utbud av heminredning och billiga möbler online för husets alla rum samt uteplatser. Allt ifrån det lilla vinstället och den lilla hatthyllan, till serveringsvagnen, barstolen, den stora howardsoffan och kontinentalsängen. Erdal of Sweden startades 1995 och har sedan dess kunnat erbjuda specialdesignade möbler på nätet, i form av bland annat soffor och fåtöljer med valbar klädsel, en av många saker som bidragit till tusentals nöjda kunder.

Heminredning för alla rum & uteplatser

I det innersta och käraste rummet - sovrummet står sängen. Sängen är förmodligen den allra viktigaste möbeln i hela bohaget och det är ju inte så konstigt när man spenderar 25-30% av sitt liv i en säng. Så självklart vill man eftersträva att det är en möbel av ypperlig kvalité och med ordentlig komfort man sover i. Att köpa denna typ av möbler på nätet kan ibland göra många osäkra. Termen billiga möbler stämmer inte allt för ofta med kvalitetskraven och osäkerheten inför en tänkt sängs komfort kan göra en tvivlande. Hos oss är kvalitetskraven säkrade genom sängproducenter med lång erfarenhet i branschen och för att ni skall känna er trygga med komfortvalen.

En av specialitéerna i sortimentet är våra howardsoffor (en av många sofftyper i utbudet). Sofforna tillverkas oftast på beställning och det fina med det, är att du väljer soffklädseln själv (utifrån ett 100-tal olika material och färgval), på många modeller har du även möjligheten att välja utförande på soffben och andra detaljer efter eget önskemål. Besök gärna kategorin; Våra Howardsoffor. Inte bara inomhus. Vårt utbud av heminredning sträcker sig en bit utanför hemmet väggar, ut i uterummet, in under altanen med tak eller ända ut i trädgården. För dessa platser kan vi även locka med ett växande utbud av utemöbler. Du finner till exempel; solskydd, infravärme, hängmattor och hela utemöbelgrupper. Mängder med traditionella och moderna utemöbler hittar du här. Ovan nämnda exempel utgör endast ett axplock av möbler online som vi tillhandahåller! Välj mellan bland annat; lampor & belysning, barbord & stolar, bänkar & förvaring, barnmöbler samt 100-tals mattor och mycket mer.

Möbler på nätet - Billiga möbler!

Att handla möbler online är givetvis inte en garanti för att det är billiga möbler. På Erdal of Sweden garanterar vi dock att vi ständigt arbetar med att hålla priserna på våra möbler och annan inredning nere, utan att göra avkall på kvalitén. Det skall inte behöva bli dyrt! När du beställer dina möbler på nätet här från Erdal of Sweden, så kommer din nya heminredning levereras snyggt och prydligt ända fram till din dörr. Undantaget är väldigt små möbler eller andra mindre inredningsartiklar som levereras till ett närliggande paketombud. Följ gärna oss och våra möbler online via Erdal of Sweden på facebook eller Erdal of Sweden på Instagram. Du kan ibland hitta riktiga fyndvaror på Erdal of Sweden-butiken hos Blocket.